Despre noi

Totul pentru terapii complementare și echilibrul perfect dintre corp, minte și spirit

Remedii Magice îți prezintă o gamă largă de produse unice pe piață, datorită elementelor inedite, ce creează un mix de sănătate și exercită prosperitate la fiecare pas.

Echipa noastră beneficiază de o experiență vastă în domeniul naturist, fapt ce atestă multitudinile de cunoștințe aferente, din dorința de a-ți oferi ce este mai bun pentru tine. În 2018 am materializat acest vis, această idee, cu un nume sugestiv Drogheria Remedii Magice. Noi am pornit în bussines și am deschis un magazin fizic în Oradea, p-ța București, nr. 2.

O mică afacere de familie și de suflet, mama și fiica asistentă de farmacie, primim cu drag pe toți care ne calcă pragul cu arome și uleiuri esențiale difuzate, cu sfaturi și vorbe bune, recomandări pentru suplimente pe bază de plante, ceaiuri, tincturi, capsule, iar clienții se simt ca acasă.

Medicina modernă așa cum o cunoaștem  noi azi are doar zeci de ani, în schimb majoritatea terapiilor complementare sunt vechi de mii de ani.

Fitoterapia utilizează plantele medicinale în scop terapeutic, lipsite de efecte adverse.

Aromaterapia prin uleiurile esențiale pure utilizate în uz extern, aplicate topic sau difuzate, accesează sistemul limbic și centrul emoțiilor.

Ayurveda practicată în India, medicina tradițională chinezească MTC, acupunctura, originare din orient cunoscute de peste 3000 de ani sunt integrate în zilele noastre.

Homeopatia, remedii florale Bach, sărurile Schusller, la toate acestea avem acces, doar trebuie să căutăm și să avem încredere în puterea lor.

Reflexoterapia, masajul, yoga, meditațiile, terapiile prin artă, cromoterapia, pictura, muzica, aduc beneficii cardiovasculare, sit nervos, reduc stresul și ne completează.

Noi credem că toate remediile, suplimentele, terapiile sunt magice, ne echilibrează și ne fac viața mai frumoasă.

În plus, produsele noastre reprezintă remediile ideale pentru orice afecțiune, situație sau stare emoțională, cu scopul de a-ți ușura existența. Toate acestea sunt garantate de calitatea produselor și de efectele magice ale acestora.

Shopping Cart
×